De Hooiberg 
biologische kaasboerderij en camping

Camping / Camperkampeerplaatsen

In verband met Corona geldt : overal 1,5 m. afstand houden van elkaar en bij Corona/verkoudheidsverschijnselen moet u thuisblijven !

Voor een heerlijk ontspannen kampeervakantie (kamperen alleen voor volwassenen 18+). U verblijft op een Kaasboerderij in de gemoedelijke Noord Brabantse Kempen. Vanaf de camping kunt u onze koeien zien grazen en van die melk maken we heerlijke echte Boerenkaas; als u 2 nachten of meer op onze camping verblijft krijgt u gratis een stukje kaas in ons knusse boerderijwinkeltje !

De prachtige fiets- en wandelroutes door de bos- en heidevelden met afwisselend weidelandschap lopen direct langs de camping. Ook voor de sportieve Mountainbiker zijn er tal van uitdagende MTB-routes te ontdekken. Op de weekendbraderieën in de pittoreske dorpjes in de buurt kunt u lekker rondstruinen om vervolgens op een gezellig terrasje even de benen te strekken. 

Ook uw trouwe viervoeter mag mee op vakantie (mits aangelijnd natuurlijk)

De ruime kampeerplaatsen zijn allemaal voorzien van 6a stroom, de meeste ook met water en afvoer en op het hele terrein is een goed en snel gratis WiFi-signaal ! Het nette douche/toiletgebouw met invalide voorzieningen ligt vlakbij en voor te douchen of de afwas heeft u geen muntjes nodig. In de recreatie-ruimte kunt u de krant of andere lectuur lezen en er is ook een tv aanwezig.. Voor de dagelijkse boodschappen is er het boerderijwinkeltje , maar ook het centrum van Bladel ligt slechts op ruim 1 km. afstand van de camping. 

Voor de Camperaars zijn er Camperplaatsen en ook ruim opgezette Camper/kampeerplaatsen met dezelfde service  die ook in de winter open zijn echter dan geldt: beperkte service (alleen de plaats,toilet,stroom en WiFi) voor lagere kosten zodat u zelfs in de wintermaanden lekker een weekendje weg kan. Welkom op De Hooiberg !

Aankomst na 12.00u en vertrek voor 11.00u   !


Tarieven

De kampeertarieven voor 2020 voor een kampeermiddel met 2 personen (alleen volwassenen) alles inclusief ook Wi-Fi (behalve de toeristenbelasting a € 1.46 pppn.):


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

 


Kampeerplaats € 16.90 per overnachting. + €1.46 pppn (toeristenbelasting)

De prijs is voor de Kampeerplaats inclusief 2 volwassenen, 6a electrische aansluiting, water, douche, toilet,  afwassen  en  Wi-Fi .


 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Camper/kampeerplaats     € 13.78 per overnachting . + €1.46 pppn (toeristenbelasting)

De prijs is voor de Camper/kampeerplaats inclusief 2 volwassenen, 6a electrische aansluiting, water, douche, toilet,  afwassen  en  Wi-Fi .
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Camperplaats € 11.78 per overnachting. + €1.46 pppn (toeristenbelasting)


De prijs is voor de Camperplaats inclusief 2 volwassenen, 6a electrische aansluiting, water, douche, toilet,  afwassen  en  Wi-Fi .

Deze plaatsen zijn wel kleiner en je hebt hier geen satellietontvangst !

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 


In het voor- en naseizoen 2020 een aantrekkelijke korting* :

1 week 10% korting ! !  2 weken 20 % korting 

Vanaf 3 weken kamperen 30 % korting ! !

* De korting geldt niet in de Hemelvaart-Pinksteren periode.

* Het voorseizoen loopt van 15 Maart tot en met 3 Juli

* Het naseizoen loopt van 23 Augustus tot en met 31 Oktober

Let op met de Camping Card van de ACSI krijgt u ook een leuke korting zie :  https://www.campingcard.nl (buiten het hoogseizoen)

Honden € 2.00 per overnachting

een persoon extra per overnachting €5.-


Info